Over ons

Wij zijn een gepassioneerd familiebedrijf. Wij richten ons op exclusieve en kwalitatieve producten binnen de nagel- en pedicuresector. Alle producten die wij verkopen selecteren wij met zorg, om een hoogwaardige kwaliteit te kunnen garanderen. Recent zijn wij ook actief in België en Duitsland. Onze medewerkers staan zes dagen per week klaar om u advies te geven en te helpen.

Wij werken met drie websites:

www.coconails.nl

www.claudianails.nl

www.megabeautyshop.nl

Via alle drie de websites kunt u bestellingen plaatsen. Op het moment dat u een product bij ons bestelt zorgen wij dat de bestelling, na de verwerking, binnen 1 tot 2 dagen bij uw opgegeven adres afgeleverd wordt. Alle gegeven prijzen op de websites zijn inclusief btw.

 

Missie en visie:

Wij willen de klanten de beste service bieden op gebied van Beautyproducten. Een hoge kwaliteit van producten, met het aanbieden voor een zo laag mogelijke prijs is ons doel. Binnen ons bedrijf staan onze klanten op de eerste plaats en wij zetten ons volledig voor de klanten in. Wij vinden het ook belangrijk om veel variatie te hebben binnen ons assortiment. Door dit te realiseren breiden wij ons assortiment voortdurend uit met nieuwe producten. Onze ambitie is om in de toekomst groter te worden en te groeien, maar daarbij wel al onze kwaliteiten, wat ons nu van de markt onderscheid, te behouden.

 

Wij zijn bereikbaar per telefoon van maandag tot vrijdag 10:00 - 17:00

 

Coconails.nl

Johannes Bosboomstraat 34

3314HH Dordrecht

LET OP! GEEN BEZOEKADRES!

 

BTW-NL267435861B01
KVK-73469734

 

ING BANK NL60INGB0008880939

IBAN : NL60INGB0008880939