Verzenden & retourneren

 

Verzending binnen Nederland:

Verzending boven de €50,00 is GRATIS
Voor verzending onder de €50,00 zijn de verzenkosten als volgt:
-     0 KG  tot  10 KG      €  5,00
-   10 KG  tot  20 KG      € 10,00
-   20 KG  tot  30 KG      € 25,00
-   30 KG  tot 200 KG     € 60,00
- 200 KG  tot 400 KG     €130,00
- 400 KG  tot 600 KG     €180,00

 

Verzending binnen België:

Verzending boven de €80,00 is GRATIS
Voor verzending onder de €80,00 zijn de verzenkosten als volgt:
-    0 KG  tot  10 KG     € 8,00
-  10 KG  tot  20 KG     € 15,00
-  20 KG  tot  30 KG     € 25,00
-  30 KG  tot 200 KG    € 65,00
- 200 KG tot 400 KG    €140,00
- 400 KG tot 600 KG    €210,00

 

Levering:

Een bestelling die voor 16:00 bij ons binnen komt en betaald is, zullen wij diezelfde dag nog verzenden. Het pakket zal dan de volgende dag gelijk bij u geleverd worden door Post.nl met uitzondering van zondag en eventuele feestdagen.
Elk product dat boven de 30KG weegt en op pallet verzonden moeten worden, hierbij kunt u denken aan manicure tafels, pedicure stoelen etc, zullen niet dezelfde dag verzonden worden. De levertijd van pallet zendingen is wat langer en gaat via DHL. Hierbij kunt u denken aan 1 tot 4 werkdagen, met uitzondering van de zaterdag, zondag en eventuele feestdagen.
Wij zullen ons uiterste best doen om een bestelling z.s.m. naar de klant toe te sturen. Indien de levering vertraagd is of dat het product tijdelijk niet op voorraad is, zullen wij contact opnemen met de klant. Wanneer een bestelling geplaatst is zal de klant per email op de hoogte gehouden worden van de status van de bestelling. Wanneer de bestelling verzonden is zal de klant van ons een Track and Trace code ontvangen, zodat de klant zijn bestelling kan volgen en kan zien wanneer Post.nl of DHL komt leveren.


Retourneren van producten:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Producten die gemonteerd zijn. Hierbij kunt u denken aan: pedicure stoelen, manicuretafels, krukken en werkstoelen nemen wij niet retour. Demontage van deze producten levert altijd schade aan het product op. Hygiënische producten die gebruikt of gemonteerd zijn, hierbij kunt u denken aan een Vapozone, nagelfrees of gesealde producten, kunnen wij niet retour nemen. Wij hebben een showroom in Zwijndrecht waar u terecht kunt als producten wilt zien en uitproberen. Heeft u toch één van deze producten bestelt en gemonteerd en wilt u toch een product terugsturen? Dan kunnen wij kosten in rekening brengen voor gebruikersschade. Indien u één van bovenstaande producten wel besteld heeft, maar u dit product niet geopend heeft en het product nieuw in de verpakking zit. Nemen wij deze uiteraard binnen de zichttermijn van 14 dagen retour en krijgt u uw geld terug.

Een retourzending dient aangemeld te worden per email via [email protected]. Graag ontvangen wij in de email vermelding van het ordernummer. Bij de retourzending dient de klant/koper (een kopie) van de factuur te voegen. Indien de retourzending niet vooraf is aangemeld of als er geen factuur bij het geretourneerde product zit, loopt de klant het risico dat de retourzending niet in behandeling genomen kan worden of onverhoopt vertraging oploopt.

U kunt uw retourformulier hier downloaden in PDF

 

Terugbetalingen:

Coconails vergoedt bij een goedgekeurde retour de kosten van de consument. Met uitzondering van de verzendkosten en de extra kosten die bij de betaalwijze worden gekozen door de klant, hierbij kunt u denken aan de extra toeslag die gevraagd wordt bij de betaalwijze van Paypal, Visa en Mastercard. Wij gebruiken voor de terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument gebruikt heeft, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Indien de retour voldoet aan al onze voorwaarden en aan de kwaliteitscontrole, zullen wij de retour accepteren en wordt binnen 14 werkdagen het bedrag van de retourneerde producten gecrediteerd aan de klant.